logo

DIENSTEN

Fotografie:

Digitale fotografie met de meest geavanceerde apparatuur ( Nikon D3 ) en Nikor lenzen.
Alle foto's worden bewerkt en kunnen worden voorzien van een watermerk.
Het fotomateriaal kan worden aangeleverd op de manier die u verkiest (cd-rom,dvd, enz.), of indien gewenst naar u website worden geĆ¼pload
( meestal diezelfde dag/avond nog ). Binnen een dag kunt u vaak al over de foto's beschikken.
We werken met de nieuwste ( Adobe Photoshop ) grafische programma's. Ook zorgen wij voor de mooiste foto's voor al uw reclamewerk of website. Fotograferen op locatie kan ook, daarvoor is de benodigde apparatuur aanwezig. Advies op maat, altijd bereikbaar (ook in het weekend vanaf vrijdagmiddag tot en met zondagavond).
Alles onder een dak: niet alleen voor fotografie, maar voor webdesign kunt u bij ons ook terecht. Neem snel contact met ons op om uw wensen door te nemen. Wij kunnen u uitgebreid vertellen wat de mogelijkheden zijn en ons portfolio laten zien.

* Reportages
* Bedrijfsfeesten
* Gala`s
* Recepties
* Interieur
* Architectuur
* Evenementen fotografie
* Bruidsreportages
* Communie
* woningpresentatie

Voor Boekingen

Webdesign:

Veel ondernemers zijn zich bewust van de informatieve waarde van een representatieve website. Maar de tijd en kennis om deze te ontwerpen ontbreken vaak.U kunt het maken en onderhouden van een website in dat geval met een gerust hart aan ons overlaten. Het gehele traject verzorgen wij: van het ontwerp van de site ( huisstijl ) en het aanvragen van de domeinnaam tot aan het uploaden van de site op het door u gewenste internetadres (mits beschikbaar). Wel zo gemakkelijk voor u!

Het gehele traject verzorgen wij. Voor het ontwerpen en ontwikkelen van uw website gebruiken wij de nieuwste en modernste middelen.
Om onze dienstverlening "op maat" te houden vinden wij het belangrijk met klanten een nauw contact te onderhouden. U bepaalt wat u op de website wilt vermelden.
Immers, wie kan beter vertellen wat uw bedrijf te bieden heeft dan u zelf?

Ook voor het onderhouden van uw bestaande website kunt u bij ons terecht
Ook kunnen wij uw digitale foto`s bewerken en plaatsen op uw website Wij hebben hiervoor de juiste knowhow en professionele digitale apparatuur in huis.

* Webdesign op maat.
* Aanvragen domeinnaam.
* plaatsing na goedkeuring.
* Stijl tussentijds aan te passen.
* MKB gericht.

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.