logo

KSE Santarun

Op 20 december was het eindelijk zo ver: de goede doelendag van de KSE. Het was een prachtige zonnige dag die voor de leerlingen begon met een ontbijt met de mentorklas op school.

Daarna snel de kraam inrichten voor de kerstmarkt later die dag en toen op pad: 2700 leerlingen en medewerkers, allen met rode kerstmuts! Met deze gesponsorde muts trokken we naar het centrum van Etten-Leur waar iedereen een bijdrage leverde in de vorm van een blik of pot met eten voor de voedselbank.

Een prachtig gezicht al die kerstmannen! Daar werd ook het voorlopige bedrag voor de drie goede doelen bekend gemaakt: 23.000 euro! Daarna terug naar school alwaar ruim 300 medewerkers en leerlingen zich waagden aan de Santarun op het Brabantpark. Skates, fietsjes, winkelwagentjes, skateboarden.

Op allerlei manieren bereikten ze de finish! Toen was het tijd voor de jaarlijkse kerstmarkt in school waar elke klas een kraam/activiteit voor de rekening nam. Het was druk en gezellig in de KSE, een dag om met trots op terug te kijken!

Meer lezen 

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.