logo

Magnifique reunie “The 2016 edition” Zaterdag 29 okt. 20:00 · Etten-Leur

Op zaterdag 29 oktober gaan we voor de tweede keer los met de Magnifique reunie!

Voor onze second edition hebben we aan onze line-up DJ-Rob & MC Joe toegevoegd! Deze oldskool guys staan garant voor een spetterend feestje!
Spread the word, en zorg dat je al je vrienden en kennissen weer tipt voor een geweldig avond je ouderwets stappen!!!De entreeprijs is ook dit jaar weer gewoon een tientje. en we zullen zorgen dat er méér ruimte is om te dansen, méér bars zijn, de lichtshow nog vetter is enz. enz.
Natuurlijk wordt in onze tweede editie ook aan de inwendige mens gedacht met de befaamde vette hap van weleer….Onze vorige editie was uniek en (nogal heel) druk. Voor deze editie gaan we zorgen dat we in alle situaties voldoende ruimte hebben om iedereen een top avond te bezorgen!

Kaarten zijn vanaf woensdag te koop bij Trivium Sport, Het Turfschip en bij Happy Ice aan het van Bergenplein

Dus lieve vrienden van Le Magnifique: regel oppas, poets je beste dancing shoes op, en zorg dat je er bij bent op 29 oktober voor een wederom legendarisch gezellig dansfeest!

Vanaf nu gaan we weer met enige regelmaat like share and win acties doen via FB, en zullen we weer zorgen voor de leukste foto’s van toen en nu.
More news to come……

Houd onze FB dus de komende weken in de gaten.

Wij hebben er ontzettend veel zin in. Tot de 29e!
grtz,
Team Magnifique dance-events

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.