logo

Opendag KSE

KSE

Open dag KSE

Kom een kijkje nemen tijdens onze Open Dag en zie wat de KSE te bieden heeft!

Onze leerlingen laten graag hun talenten aan u zien. Zo kunt u genieten van culturele optredens in de aula waar leerlingen dansen, zingen en toneelspelen. Uiteraard presenteren alle vakken zich en laten leerlingen hun werk zien. Kom kijken in het lab bij natuurkunde, scheikunde of biologie. Maak kennis met het vak science in de brugklas. En laat u verbazen bij mythbusters.

Laat u informeren over de speciale talenprojecten van Anglia, DELF en Goethe. Neem een kijkje in de mediatheek of doe mee in een van de gymzalen. Er is veel te zien en te doen! Leerlingen, hun ouders en medewerkers van de KSE staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Tijdens de Open Dag kunt u kiezen uit vier themaroutes: Natuur & Wetenschap, Sport & Cultuur, KSE ‘bij de les’ en Brugklas. Ook vinden er presentaties plaats; over de KSE (voor ouders) en de brugklas (voor leerlingen uit groep 8)

De Open Dag vindt op twee locaties plaats: Aan de Kerkwerve 42 (brugklasgebouw) en aan de Stijn Streuvelslaan 42 (hoofdgebouw).

De Open Dag vindt plaats op zaterdag 11 januari 2014 van 9.30 tot 13.00 uur.

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.