logo

Yellow Claw

Yellow Claw – 21 februari in Arena Hoogstraten

Jim Aasgier, Nizzle & Bizzey… drie namen waar je waarschijnlijk nooit van gehoord hebt. Als we dan heel luid ‘Yellow Claw’ roepen beginnen er ongetwijfeld heel wat belletjes te rinkelen.

Voor degenen (schaam jullie!) die dat nog steeds niks zegt, volgt hier een kleine geschiedenisles;
In 2010 besloten drie gasten, elk al met de nodige geschiedenis in de dancewereld de handen in elkaar te slaan wat leidde tot de geboorte van Yellow Claw. Met eigen clubavonden in de befaamde Jimmy Woo in Amsterdam begon het sprookje voor de drie heren, wat echt een flinke vaart nam met de release van hun eerste hit, ‘Krokobil’, een track waar heel vrouwvriendelijk Nederland hun achterste op kon schudden. Na nog tal van tracks, die qua genre de grenzen van hardstyle tot trap verkenden en elke club op stelten zetten volgde in 2013 de echt grote doorbraak. Samenwerkingen met oa Major Lazer en een succesvolle tour in Noord-Amerika zorgden voor de bevestiging; Yellow Claw is helemaal klaar om de wereld te veroveren.

Voor Connekted Events was het dan ook een klaar kunstje… voor ze weer de wijde wereld intrekken komen ze eerst nog een keertje naar Arena, om daar het vrouwelijk schoon te laten bouncen, onder meer op hun nieuwe bom ‘Till it hurts’ en de heren te laten stampen op klassiekers als ‘Thunder’.

Een ding is zeker…zaterdag 21 februari vindt het allermooiste feestje ter wereld plaats in de Arena!

 

Arena hoogstraten

 

 

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.